Du lär dig att ge dig själv och andra Reiki Healing enligt Usui & Holy Fire®III.

Reiki är uråldrig japansk energimedicin uppgraderad med nya energin Holy Fire®III.
Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering, kroppens självläkning och personlig utveckling. Kursen varvas med teori och praktik för bästa inlärning och upplevelse.

Reiki är godkänt som friskvård i Sverige. Reiki är också godkänt av WHO.

Reiki praktiseras på mer än 800 sjukhus i USA, samt inom traditionell sjukvård i Japan, Norge, Tyskland mfl. På vissa universitet och högskolor ingår Reiki i utbildningar inom traditionell vård.

Kursen i Reiki är en kombination av undervisning, demonstrationer, samtal och praktisk träning. Du får uppleva att ge reikibehandlingar och att ta emot. Du kan gå kursen för egen läknings- och utvecklings skull och/eller för att kunna behandla dig själv och andra med Reiki.

Under kursen får du lära dig följande:
– Reikis natur och historia
– Reiki idealen
– Handpositionerna i Reiki
– Att ge Reiki till dig själv
– Gassho meditation
– Byosen Skanning
– Reiji-Ho: Att använda den inre vägledningen om hur och var du ska behandla.
– Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält.
– Koki-ho: Använda din andning för att hela.
– Gyoshi-ho: Skicka Reiki med ögonen.
– Distanshealing med Reiki
– Reiki II symbolerna: Hur du ritar dem, aktiverar dem och använder dem. De olika användningssätten gås igenom och deras innebörd förklaras.
– Praktisk övning så att alla deltagare får känna och uppleva energin av samtliga symbolerna och resultatet av användandet.
– Placeringar av Reiki I och Reiki II Holy Fire ges (tidigare kallade initieringar)
– Reiki upplevelser – inre guidad meditation och healing

Om Holy Fire®III
Utifrån Usui’s ursprungliga Reikilära har William Lee Rand vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin. Förr överfördes förmågan att förmedla Reiki fysiskt via en Reiki Master till eleverna (initiering). Numera kommer förmågan direkt från urkällan till Reiki, utan fysisk kontakt mellan lärare och elev (placering). Holy Fire energin anses därför vara en renare, mer kraftfull och mer effektiv healingmetod/energi.

Vill du leva ett lugnare, mer harmoniskt och hälsosamt liv? Vill du bidra till andras välmående?

Varmt välkommen på kurs i Reiki Healing hos Rultiga Rut Hälsa för Kropp & Själ Anderstorpsvägen 4 Tibro

Kurslokalen ligger i Tibro ca 15 min från Skövde och Hjo. 30 min från Karlsborg i en härlig och lugn miljö.

Boende på Vandarhemmet Tärnan Tibro http://www.vandrarhemmettarnan.se/

Kursdatum: 29/2-1/3  kl 9.00-18.00
Plats: Anderstorpsvägen 4 54331 Tibro
Din investering: 2800 kr inklusive kursmaterial: Helande beröring av William Lee Rand och boken ”Reiki – vägledning & healing” av Helena Omfors, diplom, fika och lunch.

Anmälan gör du via rultigarut@hotmail.com eller rultigarut.bokadirekt.se

Betala in Anmälningsavgift 800 kr i samband med bokningen via swish 123 535 87 18 eller till pg. 55 43 63-2 och resterade 2000 kr närmaste vardag innan kurs. Vill du betala hela investeringen är det samma konto som ovan.

Lite om mig, Jeanette Johansson

Jag gick min första Reiki I och II 1998.

2018 dök Reiki upp igen på min väg. Jag bestämde mig där och då för att gå alla kurser i Reiki. Då Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering, kroppens självläkning och personlig utveckling.

Anmälde mig till alla kurser som i Reiki hos Helena Omfors i Skåne. Reiki I och II, Reiki Art, Reiki Master och Karuna Reiki® Master enl Usui och Holy Fire III®.

Reiki är en stor del av mitt liv, jag använder Reiki i många olika sammanhang; ge mig själv, skicka på distans till familj och vänner, till situationer bakåt och framåt i tiden, rena och ladda yogasalen och hemmet med Reiki. Anordnar även kvällar med Reiki Holy Fire ®III upplevelser ,MediYoga och Kristallskålsmeditation

Andra kursdeltagare om Reiki kursen:

”Mycket bra och varm kurs, Man blev väl omhändertagen, mycket kärlek, skratt och en del tårar. Jeanette, du har berört mitt hjärta med Reiki och en underbar kunskap. Du är en fantastisk lärare. Innerligt tackasam!”

”Ett stort tack till en fantastisk kurs, ett uppvaknande som jag längtat efter så länge. Vilken kraft det finns, helt otroligt! Duktig lärare, öppen och lätt att lära ut och att ta till sig. Tack”

 

img_2093-1

Har haft förmånen att vara assistent på Reiki Healingkurs hos min lärare, mentor och fina vän Helena Omfors.