Meditativ Walk/ Meditations promenad är en gående meditation. Vi träffas på en plats och går tillsammans under tystnad till en plats och mediterar.  Innan vi går, andas vi långa djupa andetag och gör några uppmjukande rörelser. Avslutar tillsammans i cirkel.

Några bilder från mediatisonswalk sommaren 2017

Kan kalla det Breathwalk/andningspromenad eller Sinnespromenad. Att gå under tystnad och fokusera på sin egen andning öppnar upp alla kanaler. Vi ser, hör och känner mer runtomkring oss. Att uppleva alltet på ett annat plan, ett högre plan. Att släppa blockeringar,  öppna upp och släppa in det nya.

Namaste

Några röster om meditationspromenaden:

” Meditationspromenad var för mig något nytt som blev en fantastisk upplevelse. Att under tystnad ta sig tid att se det som ofta inte finns tid att se i en stressad tillvaro. Se detaljer och formationer i naturen som ger glädje i själen och att få en stund med sig själv är något jag kan rekommendera alla att prova!”

”Promenaderna gjorde att jag hade lättare o slappna av. Andra gången jag gick satte jag mig och såg vattnet  den gången var det lättare o vara i nuet.”

INDIEN2015 399IMG_1044IMG_1047

Bilder fån Phool Chatti Aschram Indien och Ån TidanTibro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s