Vill du känna ditt sanna jag? Finna ditt inre lugn och göra sanna val? Hitta den livsväg du går och drömmer om? Vill du utvecklas i din relation till dig själv och till andra?

Genom Life Coach Holistic får du möjligheten att komma i kontakt med ditt sanna jag, få insikter som leder dig fram till val du kanske trott var omöjliga att uppnå, därför du hållit dig tillbaka av olika anledningar. Du får en djupare förståelse, medvetenhet och insikt kring vem du är, vad du önskar, känner och tänker.

När du blir coachad är det du själv som väljer ämne och mål med coachingen. Vi jobbar tillsammans i den riktning du önskar. Det kan handla om relationen till dig själv eller andra, ditt mående fysiskt, psykiskt, emotionellt, själsligt och spirituellt. Du kan även bli coachad i ämnes som arbete, företagande, projekt, visioner och drömmar. Inget ämne är för stort eller för litet. Du vill stärka din självkänsla, ditt egenvärde eller självförtroende. Du kanske önskar bli coachad inför en utmanande uppgift eller förändring.

 

Coaching kan vara ett komplement till annan behandling som Kraniosakralterapi, Reiki healing, Reflexologi,  Massage eller MediYoga. Jag arbetar intuitivt och även mediala budskap kan förkomma.

Under utbildningstiden har jag ”vuxit” i mig själv. Jag känner mig mer levande och sann emot mot mig själv. Att komma nära mig själv har varit lite läskigt, men samtidigt läkande. Jag förstår mig själv bättre, jag hör och känner de små signalerna min kropp ger mig. Mer närvarande i kroppen, mer kärleksfull emot mig själv. Det har blivit mer viktigt hur jag tar hand om kropp och knopp, Viktiga beslut fattas och genomförs sakta på mitt sätt, ingen stress. En del av min resa är tillsammans med underbara kurskamrater och min lärare och mentor Helena.

Idag sa en kurskamrat: ”Måste bara säga Jeanette, att från det vi sågs i januari har du blommat ut och det är fantastiskt att se, det har skett en så stor förändring med dig”