Hitta balans

Standard

I går kväll pratade jag med en go vän. Vi har känt varandra länge nu och han sa till mig: -med dig är det bara att fortsätta prata där vi slutade sist, oavsett hur länge sen det var…

Det blir en tid emellan men det är prick så. Du kanske känner igen det? Visst är det fint.

Han frågade hur jag mådde och jo, bra sa jag eftertänksam.

Tystnad. Lite i obalans, hör jag i mitt öra. Jo, ja så är det kanske. Obalanserad och lite splittrad. Jo, men det stämmer. Obalans. Jag smakar på ordet. Jag gör ju det jag drömt om så länge. Äntligen, vågat hoppa. Men idéerna haglar i huvudet på mig, det är så mycket jag samlat som inte har fått komma ut. Det vill ut, men hur kommer det tas emot. Det är som skenande hästar. Jag har fullt upp med att hålla i tyglarna.

Satt och funderade på det idag när jag var ute på en riktig häst och red i solskenet med min yngsta dotter. När hon red före och min lilla ponny ökade och ville komma ikapp, jag tyckte det gick alldeles för snabbt. Det är så det är i mitt huvud. Men den ridturen fick mig att coola ner och njuta. Insikt. En lång varm dusch. Super god middag med sambo, dottern och hennes kompis. Ner i soffan med filten och bara vara i kroppen. Bromsa upp. Ligga stilla. Andas.

Sov gott fina du

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s