Hitta balans

Standard

Känns friskt och skönt ute. Passar på att stanna upp och a n d a s i djupt! Balanserar genom livet som en ballerina på sin lina. Ibland vill det inte till mycket för att tappa balansen, det kan vara små och stora saker. Eller tippa lite åt en hållet och när repet under fötterna känns skakigt. Får hitta ett sätt att komma tillbaka när jag tappat fotfästet.

Frågar mig:

-Vem är jag? Hur kom detta sig? Vad kom det sig att det blev så här?

Ett sätt som får mig i balans är meditation. Det behöver inte alltid vara att sitta. A n d n i n g e n är viktigast av allt, stannar upp och k ä n n e r på andningen.

Andas in djupt och mjukt. Andas ut medvetet och långt. Andas in lugn och harmoni. Andas ut oro och jobbiga saker. Vill inte tillåta att de tar fäste i min kropp, de jobbiga sakerna.

Strosa runt och se på det vackra i naturen. Stanna upp, känna moder jords vibratorer under mina fötter. Känna fader himmels vid runt kroppen som får håret att fladdra likt vackra fjärilar. Nyfiken och uppmärksam på de små budskapen i landskapet som visar sig runt mig.

Litet budskap från änglarna visar sig på min väg.

Känns så vackert och sant. Kärleken till mig själv från mig själv vibrerar inuti min bröstkorg och jag kan höra den viskade rösten långt där inne.

Solen skiner. Jag skiner. Mitt hjärta skiner. Alltet skiner. Allting strålar sanning. Vid flera tillfällen har jag känt sanningen, ja verkligen känt den. Det är så underbart v a c k e r t och helt f a n t a s t i s k t. När allt bara faller på plats och jag gör det jag är ämnad att göra. När jag lyssnar inåt på mitt hjärta och använder min intuition. När jag har tillit och tålamod. När jag gör det jag tror på och känns rätt för mig. Då sprider jag kärlek eftersom det är min sanning. Den villkorslösa kärleken.

Mina händer. Mitt redskap. De låter mig göra vackra saker. Ge och ta emot. De låter mig göra mina ”konstverk” som är ett hantverk i sig.

Från och med nu har jag mitt lilla företag som huvudsyssla. Det som varit min dröm så länge. Men det har varit något som felat på vägen, som har gjort att det stannat upp. Men till slut hittade jag modet och vågade släppa rädslan. Sakta och genomtänkt får det växa fram. Idéer poppar upp, ibland blir de verklighet. Det är mycket jag känt i många många år som jag vill göra. Men troligtvis har jag inte varit redo.

Mitt största mål är att sprida kärlek på olika sätt, få människor att hitta sitt eget sanna jag. Få vara en del i människors process så var och en hittar sin sanning. Framförallt i yogan och meditationen. Yogan är ju i sig en rörelsemeditation, där vi kommer nära oss själva. Ha tillit och känna vad som händer i kroppen. Andningen som den viktigare länken till hjärtat. Andningen som får oss att bli mer avslappnade och lugna. Få människor att känna kärleken till sig själva, känna den inom sig. Lyckan, sanningen och kärleken i hjärtat.

Få människor att våga vara modiga att lyssna på sina hjärtan, sin djupaste viskande röst. Rösten som finns när inne, som vi kanske inte alltid hör för allt sorl runt omkring oss. Få egot att tystna en aning och lita på att hjärtat vet mest. Våga var modig och släppa rädslan. Hitta orsaken till rädslan.

Njuter av den vackra naturen och hör Tidans eviga brus i mina öron.

Kram kram fina du ❤️

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s