Välkommen juli

Standard

Välkomnar juli. Idag blåser det kraftigt med regnskurar. Till skillnad från helgens fantastiska väder med sol och go hetta. Bad i Vättern, väldigt uppfriskade 15 grader. Det blev snabbt i och snabbt upp och värma sig igen. Varmare i Örlen, där kunde jag ligga i en stund i vattnet utan att frysa.

Pappa har varit hos mig i helgen, men han vill inte bada. Han berättade att han höll på att drunkna en gång när han var liten. Det fanns ju ingen simskola som det finns nu, han har aldrig lärt sig simma. Trots det har han räddat en kvinna från att drunkna, hon låg och flöt med ansiktet ner, nära strandkanten och pappa lyckades få upp henne. Vad som hände sen vet jag inte men hon överlevde. Pappa blev en hjälte.

Promenerade runt i vackra Hjo stadspark i helgen. Satt och lyssande på musik då det var ”Rock mot Cancer” Swishade en peng. Medans vi satt där sätts en stor skylt upp och de ropar ut summan i högtalarna! Över 241000 kr insamlat och då var klockan bara runt 18.00. Pengarna går till Barncancerfonden västra, för aktiviteter till drabbade familjer. Företaget Made for Hjo ordnade en promenad med hjärtan utmed dalgången i Hjo. Tyvärr kunde vi inte vara med på den, får bli nästa år, de samlade in över 17000 kr! Fantastiskt.

Det svängde skönt när Rocking Boys spelade.

Många härliga människor dansade och klappade i händerna.

Mina tankar går till min faster Anita, farfar och farmor och många andra som drabbats av cancer. Det har varit väldigt nära mig. Det är svårt att vara anhörig och se på.

Under juni har jag tillsammans med goa yogisar haft MediYoga under bar himmel. Det är ju fantastiskt att få möjligheten att vara ute. Med stora ståtliga lönnar som tak.

Just nu är det lite semester med yogan. Men tanken är att MediYogan gör entré genom ”pop up” antigen ute på gräset mittemot lokalen eller kanske vid åna under sommaren innan hösten yoga börjar v 40. Planeringen för den är i full gång.

Jag njuter just nu och samlar energi. Det blir en del tid vid dator med bokföring och planering. Det finns en del tider ute för dig som önskar behandling under sommaren. Uppdateras med jämna mellanrum.

Jag jobbar ju med lite annat också. Till hösten har jag tänkt satsa på mitt egna företagande och hoppas få in fler yogaklasser och fler tider för behandlingar. Det blir lite nyheter.

Lite olika event som just nu håller på att växa fram. Jag har tänkt bjuda in olika aktörer.

Ha en riktigt skön dag

Namaste

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s