Funderar kring livet

Standard

Funderar kring livet…Det går upp och ner, som en bergodalbana. Ibland kittlar det i magen när det går nedför och förväntan när det går uppför.

Ibland känns backen för brant och toppen finns inte inom synhåll. Blandade känslor. Får en idé i huvudet, allt känns kittlande och man vill dela med sig. Men sen kommer tvivel. Nej, inte jag … jag är inte redo. Nej, det känns inte bra.. bla bla bla det mal på och kroppen känns orolig.. det virvlar runt oro och obehagliga känslor som inte går att fånga.

Hur hanterar man detta tvivel och och hur få man tillbaka sin kraft?

Meditation och yoga. Ut och promenera eller springa i skogen. Krama träd. Rensa huvudet och lyssna på hjärtat. Få tillbaka tilliten. Allt är precis som det ska vara. Tvivel och oro kanske rent av betyder att idén inte är redo just nu.

Blicka in blomma ut. Se allt det vackra du har. Alla vackra minnen. Fantastiska saker du åstadkommit. Glädjen du sprider. Se det du gör för dig själv, smått som stort.

Vad ger dig energi? Vad blir du glad av? Vad får dig att känna den där goa känsla än i kroppen?

Gör fina saker för dig själv! Ta hand om dig, pyssla om dig själv! Gör det lilla extra för dig själv! Dåligt samvete?! NEJ!! Unna dig tid med dig själv! Se det som en investering.

Ligg i soffan en kväll och bara lata dig, det är du värd då och då. Läs en bok, lyssna på en podd, ge dig själv ett fotbad eller plantera om en blomma.

Vad som helst som får dig att må bra och gör dig glad.

Vad vill du med ditt liv? Vad har du för drömmar? Allt är möjligt. Du attraherar det du vill, vad som helst, bra och minde bra. Fokusera på det du verkligen vill.

Ja, jag säger det ofta till mig själv. Jobbar med det varje dag genom meditation och yoga. Det är där jag bygger upp kraften.

Bara funderade lite på livet.

N A M A S T E

Kram kram

Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s