Meditations promenad Tisdagar i juli 11/7,18/7 och 25/7 kl 17.30-19.00

Standard

”Sommar sommar sommar”

Meditativ Walk/ Meditations Promenaden innebär att vi träffas på utsatt plats och går tillsammans under tystnad till en plats och mediterar. Vi andas långa djupa andetag och gör några uppmjukande rörelser innan. Avslutar i cirkel.

Meditativ Walk i sommar vid Tidan, bakom Smulebergsskolan, i ”Mulleskogen” och Ånaplan. Samling vid Daghemmet, Smuleberg, Bäckängsgatan.

Tisdagar i juli   11/7, 18/7 och  25/7  kl 17.30 -19.00 Välkommen att droppa in.  100 kr/tillfälle

Kan kalla det Breathwalk/andningspromenad eller Sinnespromenad. Att gå under tystnad och fokusera på sin egen andning öppnar upp alla kanaler. Vi ser, hör och känner mer runtomkring oss. Att uppleva alltet på ett annat plan, ett högre plan. Att släppa blockeringar,  öppna upp och släppa in det nya.

Namaste

Några röster om meditationspromenaden:

” Meditationspromenad var för mig något nytt som blev en fantastisk upplevelse. Att under tystnad ta sig tid att se det som ofta inte finns tid att se i en stressad tillvaro. Se detaljer och formationer i naturen som ger glädje i själen och att få en stund med sig själv är något jag kan rekommendera alla att prova!”

”Promenaderna gjorde att jag hade lättare o slappna av. Andra gången jag gick satte mig så såg vattnet o den gången var det lättare o vara i nuet.”

INDIEN2015 399IMG_1044IMG_1047

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s