Mediyoga ”Workshop” Tisdagen den 1 april kl 9.30 får du känna i kroppen och sinnet

Standard

Kom ner i varv, få en skön stund med dig själv och Mediyoga. En investering i dig själv. Känn och upplev.ImageImageImage

När: Tisdagen den 1 april kl 9.30 får du känna och uppleva i kroppen och sinne

Var: Rultiga Rut Högåsgatan 12 Tibro

Investering: 70 kr/pers

Anmälan: http://www.rultigarut.se klicka dig vidare till boka tid, eller ring/sms 0708/868135 eller mail jeanette@rultigarut.se

”Bagerisalen” är förvandlad till ”Yogisal” med sköna varma mediyoga mattor i ull för bästa komfort för dig under passet, dessutom färglada filtar och kudde om önskas.

 

MediYoga – Medicinsk Yoga är en modern, svenskutvecklad yogaform, sprungen ur den klassiska kundaliniyogan.

Ordet Yoga sägs ofta betyda just ”balans”.Hos de flesta människor är andningen en omedveten funktion. Den kan dock ändras medvetet genom användning av olika andningstekniker, vilket i sin tur även påverkar välbefinnandet. Andningen är också en direkt avspegling av olika känslomässiga tillstånd. Är vi uppjagade andas vi snabbt och ytligt. Är vi lugna andas vi djupare, lugnare andetag. 

En medveten förändring av andningen kan direkt påverka hur vi mår och skapa fysisk, mental och emotionell harmoni inom oss. Andningen är ett unikt sätt att kunna påverka sinnet och kroppens undermedvetna processer. 

Yogaträningen påverkar kroppen och dess inre organ på många olika sätt. Den ger smidig, uthållig muskulatur, påverkar matsmältningen och hormonbalansen, ger ett starkare mer uthålligt nervsystem, balanserar höger och vänster hjärnhalva mot varandra och förbättrar dina sömnvanor – för att bara nämna några.

MediYoga är en vetenskaplig metod vars yoga- och meditationsprogram sedan 1998 löpande testas inom ramen för modern vetenskaplig forskning, i samverkan med våra mest framstående forskningsinstitutioner (KI, KS, Danderyd m.fl.).MediYoga som idag finns på ett växande antal sjukhus och vårdcentraler över hela Sverige är inte religiöst, det är en vetenskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s