En vecka sen instruktörskursen i Mediyoga startade

Standard

Nu är det en vecka sedan min instruktörskurs i Mediyoga startade.

En tidig måndag morgon startade resan med buss, tåg, spårvagn och till slut en liten promenad innan  jag var framme vid yogalokalen. Tillsammans med 22 stycken andra människor, lika förväntansfulla vad dagen hade att erbjuda. Vår lärare Per ledde oss genom 1,5 timma Mediyoga kl 9, det var otroligt avslappnande, hade bara provat Mediyoga en gång innan, då en kort kort version. (Dock saknade jag min goa vän /kollega Mia)  Nu är det plugga som gäller hela våren och Mediyoga för hela slanten.

Efter den här veckan med daglig yoga, känns det lättare att sitta i skräddarställning och i ryggflex gör det mindre ont. Det är fantastiskt en vecka, vilka effekter. Dessutom känner jag mig mer lugn, harmonisk, avslappnad och balanserad. Andningen hjälper mig igenom vardagen, medveten andning, att andas djupt ner i magen med stängd mun. Andas in och ut genom näsan.

Under våren kommer jag att erbjuda er Workshop och elevgrupper eller enskilt. Återkommer med datum och tider. Är du intresserad?! Skicka mail till jeanette@rultigarut.se eller sms 0708/868135

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s